NANA

Thalgo-tretmani

Salon Lepote Nana Thalgo-tretmani
section heading

THALGO TRETMANI

Francuska kozmetička kuća, izuzetna posvećenost prirodu je duboko ukorenjena u DNK brenda, reflektuje se na sve faze Thalgovog razvoja za brzbednu lepotu i lepšu prirodu, čime se pozicionirao kao svetski lider u profesionalnoj Marine kozmetici.

images1
images1

* THALGO I BEAUTY

Thlago I beauty tretman lica, koji obuhvata više tretmana u jednom:
1) duplu eksfolijaciju - hemijski i mehanički piling ultrazvučnom špatulom, koji dubunski čisti pore;
2)drenaža- podstiče se mikrocirkulacija, detoksikacija i regeneracija;
3)infuzijom- koža se dodatno hidira i osvežava;
4) stimulacija- podiže mišićni tosu, kod opuštene kože ( kod naglog gubitka težine npr.);
5) program za korekciju bora;
6) tripolarni radiotalasi koju regenerišu, podižu i vraćaju punoću koži...
Pogodan za sve tipove kože, čak i za osetljivu i nečistu kožu. Program se prilagodjava svakom ponaosob u zavisnosti od onoga kakavo je stanje lica i kakvo žeilimo da bude!
Rezultati ovog tretmana sa najsavremenijom, neinvazivnom tehnologijom su glatka, podmlađena i zdrava koža.
Tretman se radi pomoću jedinstvenog uređaja najnovije generacije, koji daje odmah vidljive rezultate. Može da se uradi jedan tretman, a za dugotrajniji efekat preporuka su 4 do 6 tretmana u seriji. Rade se jednom nedeljno.
images2

* SILICIJUM LIFTING

Silicijum lifting tretman lica je za zatezanje, oblikovanje lica i popunjavanje bora, kozmetičke kuće Thalgo, namenjen je koži preko 40 godina starosti sa dubokim i izraženim borama i sa vidnim gubitkom čvrstine i elastičnosti kao i lošim tonusom na vratu. Rezultati tretmana pokazuju 87% manje bora, koža je mekša, lice je vidno podmlađeno, koža zategnutija i elastičnija i do 100% konture lica su obnovljene.

Preparati koji se koriste u ovom tretmanu su: Silicijum ekstrat, Hijaluron-kolagen maska, Crio modeling maska, Hijaluronski filer, Silicijum krema i Silicijum koncetrat. Može se uraditi jednom, za trajniji efakat preporuka je jednom nedeljno serija od 5 tretmana.

images1

* TRETMAN DA MIKRONIZIRANIM ALGAMA

Tretman namenjen za sve tipove kože, pa čak i za trudnice, a moze se tretirati i za lice i za telo.

Pomaze u detoksikaciji, reminalizuje i poboljšava opšte stanje kože! Originalna talasoterapija, prepoznatljiv tretman za opustanje!

images2

* HIDRATACIJA 24h

Kombinacijom Seve Marin ekstrata i maske od morskih polisaharida i algi vrši se potpuna hidratacija daehidirane kože i dubinski je obnavlja, čineci kožu mekom i svilenksatom.

Nakon tretmana sitne bore su popunjene, a ten je blistavo sjajan. Pogodan za sve tipove kože.

Salon Lepote NANA Prokuplje

Pozovite nas! +381 (0) 27 322 312; +381 (0) 60 5409205

section heading

Salon Lepote Nana

Tradicija, kvalitet, i ljubav su ono po čemu smo prepoznatljivi. Tretmani lica, face lifting, antiage, aromaterapija, izbeljivanje fleka, hladna i topla depilacija, nadogradnja i izlivanje noktiju silikonskim gelom, parafinsko pakovanje ruku (svilena rukavica), pedikir, manikir, masaža, šminka, anti-celulit program, sun-sprey...

client
client
client
client
client
client