NANA

Tretmani Tela

Salon Lepote Nana Tretmani Tela

ARTIC Spa

Priča počinje sa Artičkim Okeanom , sa novim preprataima i tretmanom koji se zove “ MERVEILLE ARCTIQUE” poznatiji kao ARTIK Spa tretman. Intenzivan senzualan ritual, ujedinjen opuštajući efekat topline i snažne hladnoće.
Ova ekskluzivna masaža inspirisana je švedskom masažom i masažom dubokih tkiva, dvema glavnim tehnikama prepoznatljivim za opuštanje mišića. Intenzivni manevri, zagrevanje, gnječenje i istezanje kombinuju se sa opuštajućim ledenim mehurićima, za simfoniju razmene toplote na površini kože. Opuštajuća toplina i osvežavajuća svežina prate jedna drugu kako bi oslobodili svaku napetost, uklonili stres, uskladili i uravnotežili telo.
Opuštajući tretman Artik kuglama koji je inspirisan svetskim ritualima lepote, a doprinosi sledećim navedenim efektima.

BODY PALP - anticelulit

Patentirani Body Palp (instrumental lift & roll tehnologija), ekskluzivan za Thalgo, predstavlja izvanredan novi konceptni alata za regulisanje celulita i oblikovanje tela.
O efikasnosti rezultata tretmana sa Body Palp-om govori podatak da 20 sekundi tretmana sa Body Palp-om jednak je dvominutnoj ručnoj mehaničkoj masaži. Studije su pokazale vidljive rezultate nakon samo jednog tretmana.
Nakon pilinga ili dvostruke maske sa toplim / hladnim efektom sledi masaža tela sa Body Palp-om koji sa funkcijom poboljšavanja i vidljivo preoblikovanja siluete tela, čvrstine i tonusa kože. Gubljenje celulita, zatezanje i potpuna relaksacija tela uz izgubljene centrimetre u obimu rezulat su delovanja BODY PALP-a.
Razvijeni, patentirani i testirani u Francuskoj, BODY PALP je kao i svi proizvodi i uređaji iz porodice Thalgo, podvrgnut rigoroznom testiranju.

Salon Lepote NANA Prokuplje

Pozovite nas! +381 (0) 27 322 312; +381 (0) 60 5409205

section heading

Salon Lepote Nana

Tradicija, kvalitet, i ljubav su ono po čemu smo prepoznatljivi. Tretmani lica, face lifting, antiage, aromaterapija, izbeljivanje fleka, hladna i topla depilacija, nadogradnja i izlivanje noktiju silikonskim gelom, parafinsko pakovanje ruku (svilena rukavica), pedikir, manikir, masaža, šminka, anti-celulit program, sun-sprey...

client
client
client
client
client
client